Golf Tours rekommenderar:

Mar Menor The Residence med Unipeg Golf Academy, Murica Spanien


Mar Menor The Residence | Välkommen att tillsammans Unipeg Golf Academy följa med till Alicante och Mar Menor. Här kommer vi att runda av säsongen med spel på underbara banor designade av Jack Nicklaus. Området som också är känt som Polaris World är ett paradis för golfälskare. Både Svante Adelin, Robert Karlsson och Christopher Senocak kommer att finnas med som tränare.
Läs mer här! >>

Golfresa med besök på Race to Dubai finalen


The Cove Rotana***** | Välkommen att följa med Gary Stewart, PRO på Piteå GK och Ronny Norman, PRO på Norrmjöle GK på en unik upplevelse till Dubai och Ras al Khaimah. Förutom fantastiskt 5 stjärnigt boende och högklassig golf kommer vi att titta på finalen av Race to Dubai som Henrik Stenson spelade hem ifjol.
Läs mer här! >>

Golfresa med Magnus Elwin till Emporda


Emporda Golf Hotel & Spa***** | Mellan den 17-24 oktober har ni chansen att följa med Magnus Elwin från Botkyrka GK till Spanien och närmare bestämt Emporda utanför Barcelona. Här väntar en skön säsongsavslutning på en av Spaniens bästa anläggningar som har två 18 håls banor med bra variation och myckets hög klass.
Läs mer här! >>

Golfresa med Daniel Olsson till SydafrikaSydafrika Golf och Vin | Mellan den 1- 10 december har ni chansen att följa med Daniel Olsson på en häftig golfupplevelse till Sydafrika. Under vistelsen kommer vi bland annat att spela på fem olika golfbanor, besöka vingårdar och njuta av några dagar inne i Kapstaden. De omvända årstiderna gör att december är en vacker sommarmånad i Sydafrika.
Läs mer här! >>

Golfresa med Daniel Olsson till Cypern


Korineum Golf & Beach Resort***** | Välkommen att åter följa med Daniel Olsson till norra Cypern och närmare bestämt Korineum Golf Resort. Här väntar en skön golfresort ett 5 stjärnigt hotell med 18 vackra golfhål som har medelhavet i förgrunden. Missa inte den här favoriten i repris från våren 2014 då vi hade en underbar vecka.
Läs mer här! >>

Golfresa med Tomas Eriksson till Emporda


Emporda Golf Hotel & Spa***** | Mellan den 10-17 november 2014 har ni chansen att följa med Tomas Eriksson till Spanien och närmare bestämt Emporda utanför Barcelona. Här väntar en skön säsongsavslutning på en av Spaniens bästa anläggningar som har två 18 håls banor med fin variation och myckets hög klass.
Läs mer här! >>

Golfresa med Fredrik Antblad till La Sella


Denia Marriott La Sela Golf Resort & Spa***** | Välkommen att följa med Fredrik Antblad från Sigtuna GK till Spanien och närmare bestämt La Sella Golf Resort utanför
Alicante. Här väntar en skön golfresort ett 5 stjärnigt hotell med 27 vackra och utmanande golfhål som designats av Jose Maria Olazabal.
Läs mer här! >>

Varför Golf Tours?

Konkurrenskraftiga priser!
Unika resor på dina villkor!
Har arrangerat golfresor sedan 1986!

Golf Tours Academy

Här presenterar vi några av våra golfskolor. Vi arrangerar golfskolor med ett antal olika golfpron över Sverige. Kontakta oss om ni vill följa med en av våra samarbetspartners. Om du är pro, och vill arrangera en golfresa, så är du självklart välkommen att höra av dig.
Läs mer och boka här! >>